… is een houten chalet met een overdekte veranda (2m x 5m). In het huisje zelf staat een comfortabel 2 pers. bed en een stapelbed, slaap-klaar als u aankomt. Er is een eethoek en een keukenhoekje met een wasbak en koud stromend water. Op de veranda staat een RVS buitenkeuken met BBQ. Bestek en servies e.d. zijn aanwezig. Alles, ook het buitenterras, is voorzien van elektra. In de ruime inloop kast staat een chemisch toiletje voor het nachtelijk gemak (uitsluitend plasjes!). Verder maakt u gebruik van het camping sanitair op een luttele 4 seconden loopafstand van het tuinhuis. In het sanitair gebouw zijn 2 ruime douches, 2 toiletten en 2 wasbakken. Handdoeken liggen klaar in uw huisje. Verder kunt u natuurlijke van al onze faciliteiten gebruik maken zoals: de bibliotheek, feestzaal, zwembad etc. (badhanddoeken zelf meenemen).

De gîte is ons originele antwoord op het huren van een “sta-caravan”. Dit is een zelfstandig “Hans en Grietje huisje” met 2 afzonderlijke bedsteden (1.6m bij 2m, goed geïsoleerd). Er is een kleine keuken met een 2-pits gasstel en ijskast, verder servies en dergelijke is aanwezig. Er is een ruime douche met wasbak en toilet.

 

Ook beschikt u over uw eigen, overdekte, privé terras, met tuin ameublement, op het zuiden. Natuurlijk maakt u, net als de rest van de gasten, gebruik van alle faciliteiten. Zoals: de knusse bibliotheek, op de eerste verdieping van het woonhuis, de feestzaal en natuurlijk het zwembad.

Tegenover het woonhuis ligt de pigeonnier. Dit is een charmant gebouwtje met 3 kamers en badkamer onder de authentieke duiventoren. Er is een woonkeuken met allesbrander, een slaapkamer en een woonkamer, met in de duiventoren een vide met hemelbed. De Duiventil ligt geheel gescheiden van het hoofdgebouw, maar u kunt gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het zwembad, de speelzaal, bibliotheek, broodservice etc.

 

Het geheel is van alle gemakken voorzien en er is een terras op het zuiden met tuinmeubilair & Barbecue.

 

De Duiventil wordt uitsluitend per week verhuurd (van Zaterdag tot Zaterdag)

Het bed en keukenlinnen is bij de prijs inbegrepen.

Honden zijn niet toegestaan.

 

Copyright 2014 Dustin | All Rights Reserved | Powered by Muse