Zingend op vakantie!

 

Vind je het leuk om te zingen en lijkt het je pattywat om in een schitterende omgeving onder begeleiding van een professionele zangcoach een week lang inspirerende lessen te volgen, lees dan door.

 

In de maanden mei, juni, september en oktober 2015 gaan we van start met een hele speciale zangworkshop bij Les Echaloux. Elke dag zullen we een aantal uur besteden aan alles wat met zingen te maken heeft zoals, ademhalingstechniek, gehoortraining, harmonieën en presentatie.

 

Het unieke van deze workshop is dat we gaan werken met popnummers. Een volledige geluidsinstallatie met microfoons en een groot aantal orkestbanden staan tot onze beschikking. Iedereen die meedoet kan (van te voren al) werken aan een solonummer. De desbetreffende orkestband wordt je na overleg opgestuurd zodat je beslagen ten ijs komt. Naast het solo stuk gaan we vooral veel samen zingen. De juiste ademhalingstechniek

wordt met moderne computerapparatuur aangeleerd. Ondanks de professionaliteit van de cursus wordt er niet verwacht dat je op professioneel niveau kan zingen als je aan de cursus begint, vooral plezier in het zingen is belangrijk. Iedereen is welkom!

 

Je slaapt in een van onze prachtige themakamers en alle maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. De rest van de dag ben je natuurlijk vrij om wat te relaxen bij het zwembad of de omgeving te verkennen.

 

Voor meer informatie over het zingen kun je contact op nemen met:

 

Patty Paff

+31 (0)627154514

p.paff@quicknet.nl

 

Patty Paff heeft jarenlang als achtergrondzangeres gewerkt voor o.a. artiesten als Andre Hazes, Gerard Joling en Anita Meijer, heeft reclamespots ingezongen en is specialist op het gebied van ademhaling en ontspanning.

 

Deze all-inclusive week kost € 380,- (excl. drankjes)

 

Partners die niet mee willen zingen betalen €300,-

 

Je hoeft alleen nog maar je vervoer te regelen.

De schildercursus van Inge Hilberdink

 

Al tien jaar HET hoogtepunt is van ons seizoen!

 

Inge is docent tekenen en schilderen, ze heeft een geweldig inzicht, heel veel geduld en liefde voor het vak. Inge kan iedereen helpen aan nieuwe inzichten en zo hun teken/schilderkunst verfijnen. Alle stijlen komen tijdens deze leuke week aan bod, van abstract tot realistisch .

 

De lessen gaan per dagdeel, dus of een hele ochtend schilderen en dan s’middags doen wat je zelf wilt, of anders om.

 

Er wordt natuurlijk met het weer rekening gehouden met de indeling van de dagdelen.

 

Iedereen kan mee doen, ook al heb je nog nooit geschilderd, er is echt geen ervaring vereist alleen plezier en interesse. Wanneer echtparen zich inschrijven waarvan er maar één wilt meeschilderen, zijn er ook mogelijkheden om met een aantal ‘niet schilders’ te fietsen, wandelen of tennissen.

 

Er zijn natuurlijk ook éénpersoonskamers beschikbaar.

 

Het verblijf is volpension. Aan de maaltijden wordt door ons met de grootste aandacht en zorg gewerkt, daar kunt u op rekenen.

 

Doeken en ander schilder- en tekenmateriaal is hier aanwezig, dus u kunt zo beginnen!

 

Voor informatie kunt u mailen naar:

 

Inge Hilberdink

ingemarkerink@quicknet.nl

+31 (0)20 4976629

of mobiel: +31 (0)6 45917620

 

Wij hopen u dit jaar welkom te heten op de schildercursus !

Copyright 2014 Dustin | All Rights Reserved | Powered by Muse